Thuis in Serenade

Sliedrecht - Sliedrecht
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Het Plan
In Serenade komen allemaal tweekappers in verschillende grootten en typen. En ook de kavelgrootte varieert zodat er voor een ieder keuze is.

De architectuur voelt vertrouwd aan, met van die bouwdetails die een woning meteen karakter geven. De brede dakoverstekken bijvoorbeeld, de erkers aan de straatkant, hier en daar een dwarskap, de donkerrode afwerking van de muren, het Hollandse pannendak. Met een paar speelpleintjes in de wijk is ook aan de kleinste bewoners gedacht. Je zou je er vanaf de eerste dag thuis voelen.

Klaar voor een energiezuinige toekomst
De huizen in Serenade zijn zeer energiezuinig. Doordat de huizen grotendeels van hout zijn, zijn ze snel te verwarmen. Op het dak liggen zonnepanelen waarmee je de benodigde energie opwekt en omdat de huizen volledig gasloos zijn, hoef je je over hoge gasprijzen geen zorgen te maken.. En ook in de wijk zelf houden we rekening met een ander klimaat. Regenwater verdwijnt snel de bodem in. Met veel groen en waterpartijen is er opvangmogelijkheid genoeg. Hier nemen we duurzaamheid serieus.
Voor meer informatie zie de projectwebsite www.thuisinserenade.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Thuis in Serenade
Type woningen
2-onder-1-kap

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Sliedrecht.

Aanmelden