Actueel

Nieuws

Nieuwe fase voor HKC met Creon Kozijnen als naamsponsor Lokaal nieuws donderdag 23 november 2023

Nieuwe fase voor HKC met Creon Kozijnen als naamsponsor

Het HKC naamsponsor nieuws tussen HKC, korfbalvereniging, met een focus op sportieve en gemeenschappelijke betrokkenheid, en Creon Kozijnen , een vooraanstaande speler in de bouwsector, markeert een significante mijlpaal in zakelijke samenwerkingsverbanden. Deze partnerschap resulteert in een naamsverandering voor HKC, die nu bekend zal staan als HKC-Creon-Kozijnen, en opent een nieuw tijdperk voor beide organisaties.

Meer over Creon Kozijnen

Als leider in het vervaardigen en leveren van hoogwaardige kozijnen, staat Creon Kozijnen bekend om hun innovatieve en duurzame benadering. Deze samenwerking versterkt HKC's gemeenschapsnetwerk met Creon Kozijnen's expertise in duurzaam bouwen, wat leidt tot projecten die milieu- en sociale belangen dienen en verder gaan dan puur zakelijk succes.

HKC naamsponsor nieuws is een versterkende samenwerking

De naamswijziging van HKC benadrukt de sterke band tussen beide entiteiten, die een gemeenschappelijke toewijding aan excellentie delen. Voor HKC biedt dit de kans om te profiteren van de bouwexpertise van Creon Kozijnen, terwijl Creon Kozijnen hun engagement in lokale gemeenschappen en sporten kan uitbreiden. Deze samenwerking is niet alleen gericht op het verbeteren van zakelijke prestaties, maar legt ook een sterke nadruk op gemeenschapsbetrokkenheid en duurzaamheid. Met Creon Kozijnen's expertise in duurzaam bouwen en HKC's verankering in de sportwereld, ontstaan er unieke mogelijkheden voor projecten die zowel ecologische als sociale voordelen bieden.

Toekomstvisie en doelen

Het HKC naamsponsor nieuws belooft verhoogde zichtbaarheid voor beide merken en creëert kansen voor nieuwe initiatieven in gemeenschap en sport. De focus van HKC-Creon-Kozijnen ligt op sport en sociale participatie, en streeft naar innovatie, vooral op het snijvlak van sport, gemeenschapsontwikkeling en duurzaam bouwen. De naamsverandering en de samenwerking tussen HKC en Creon Kozijnen bieden uitgebreide netwerkmogelijkheden, niet alleen binnen de sport- en bouwsector, maar ook in bredere zakelijke en maatschappelijke kringen. Deze uitbreiding van netwerken opent deuren voor verdere samenwerkingsverbanden en stimuleert innovatie en groei in verschillende sectoren.

Wederzijdse voordelen van partnerschap

Het HKC naamsponsor nieuws biedt voordelen voor zowel HKC als Creon Kozijnen: HKC krijgt toegang tot zakelijke inzichten en Creon Kozijnen versterkt zijn maatschappelijke betrokkenheid en merkwaarde. Deze samenwerking gaat verder dan een zakelijke overeenkomst; het is een verbintenis aan gedeelde waarden en doelen, wat nieuwe zakelijke kansen biedt. HKC-Creon-Kozijnen vormt een model voor hoe twee verschillende organisaties elkaar kunnen versterken en samen kunnen werken aan gemeenschappelijke doelen. Het toont aan dat door samenwerking, bedrijven niet alleen hun eigen belangen kunnen dienen, maar ook een positieve bijdrage kunnen leveren aan de samenleving en het milieu.

Positieve invloed op gemeenschap en economie

Het HKC naamsponsor nieuws heeft een positieve invloed op de lokale gemeenschap en economie, ondersteunt lokale sportactiviteiten, draagt bij aan sociale samenhang en economische groei, en stimuleert de sportsector. Door lokale sportevenementen en gemeenschapsprojecten te ondersteunen, bevordert HKC-Creon-Kozijnen sociale cohesie en economische ontwikkeling.

Samenwerking richting een duurzame toekomst

HKC-Creon-Kozijnen zet zich in voor het versterken van de gemeenschap door lokale initiatieven te ondersteunen. Het HKC naamsponsor nieuws toont de mogelijkheden van organisaties om een positieve impact, groei en maatschappelijke betrokkenheid te realiseren. Met nieuwe kansen voor HKC-aanhangers, Creon Kozijnen-partners en de gemeenschap, belooft deze samenwerking ook een platform voor het ontwikkelen van lokaal talent.

 

Vloerverwarming: comfort en efficiëntie in één Lokaal nieuws dinsdag 24 oktober 2023

Vloerverwarming: comfort en efficiëntie in één

Vloerverwarming is de afgelopen jaren steeds populairder geworden, zowel in huizen als in een werkomgeving, deze moderne verwarmingsmethode biedt niet alleen comfortabele warmte, maar is ook energiezuinig en ruimtebesparend. Welke soorten vloerverwarming zijn er?

Soorten vloerverwarmingssystemen

Er zijn twee hoofdtypen vloerverwarmingssystemen: elektrisch en watergedragen, ook wel ingefreesde vloerverwarming genoemd. Wat is wat precies?


• Elektrische vloerverwarming : dit systeem maakt gebruik van elektrische verwarmingskabels of verwerkt in matten die onder de vloer zijn geïnstalleerd. Het is eenvoudiger en goedkoper om te installeren dan ingefreesde vloerverwarming.

• Ingefreesde vloerverwarming : in dit systeem worden buizen in de betonnen ondervloer gefreesd waar warm water door wordt geleid. Het is efficiënter in termen van energiegebruik en het is echter wel kostbaarder om te installeren dan elektrische vloerverwarming.

Geschikte vloeren

Zijn alle soorten vloeren geschikt voor vloerverarming? Nee, niet allemaal, er zijn veel soorten wél geschikt. Waar je echt op moet letten is of je nieuwe vloer bestaat uit materiaal dat die warmte goed geleidt. Je zit altijd goed wanneer je kiest uit de volgende vloeren:

• De populaire pvc-vloeren zijn niet alleen prachtig, onderhoudsvriendelijk en krasvast; ze gaan perfect hand in hand met vloerverwarming. Deze dunne vloeren laten de warmte van vloerverwarming makkelijk door.

• Vinyl en laminaat: deze kunststof vloerbedekkingen kunnen goed overweg met vloerverwarming en bieden een breed scala aan kleuren en patronen.

• Beton: uitstekend voor vloerverwarming, omdat beton de warmte lang vasthouden en geleidt.

• Tapijt ; dat had je niet gedacht he? Er zijn zeker tapijtsoorten die goed gecombineerd kunnen worden met vloerverwarming. Hoe comfortabel wil je het hebben?

• Marmoleum en linoleum; deze duurzame materialen zijn ook geschikt voor vloerverwarming.

• Net als tegels en natuursteen; prima warmtegeleiders en ze houden de warmte lang vast, wat resulteert in gelijkmatige warmteverdeling in de ruimte.

Kosten van vloerverwarming

De kosten van vloerverwarming kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het type systeem, de grootte van de ruimte en welke soort vloer je kiest. Over het algemeen kunnen elektrische systemen goedkoper zijn in de installatie dan de watergedragen systemen. Wil je weten waar de kostenpost voor jouw specifieke situatie op uitkomt, bij Aanhuis.nl Dordrecht weten ze er alles van! Profiteer van eerlijk advies, bakken inspiratie en kwalitatief de beste producten. Ook voor het inmeten en leggen van je nieuwe vloer met vloerverwarming ben je hier aan het juiste adres. Want het aanleggen van vloerverwarming laat je natuurlijk over aan echte vakmensen met jarenlange ervaring, daar ga je zelf niet mee lopen knoeien.

Aanleggen door vakmensen

Het aanleggen van vloerverwarming is geen doe-het-zelfproject voor de gemiddelde huiseigenaar. Het vereist professionele expertise om het systeem correct te ontwerpen, installeren en af te stemmen. Hier zijn enkele redenen waarom het aanleggen van vloerverwarming het beste aan vakmensen kan worden overgelaten:

• Nauwkeurige berekeningen: vakmensen voeren de warmteverliesberekeningen uit om het juiste formaat en de juiste plaatsing van het verwarmingssysteem te bepalen, wat essentieel is voor een efficiënte werking en langdurig plezier.

• Kwaliteitsmaterialen en installatie: professionals zorgen ervoor dat hoogwaardige materialen worden gebruikt en dat de installatie volgens de hoogste normen wordt uitgevoerd om lekkages of andere problemen te voorkomen.

• Aanpassing aan lokale bouwvoorschriften: vakmensen zijn op de hoogte van de lokale bouwvoorschriften en zorgen ervoor dat het vloerverwarmingssysteem aan alle wettelijke vereisten voldoet.

Kortom; vloerverwarming biedt comfortabele, gelijkmatige warmte en is een efficiënte verwarmingsoplossing. Het is belangrijk om de juiste vloer te kiezen en het aanleggen aan ervaren vakmensen over te laten om het beste resultaat te bereiken. De voordelen van vloerverwarming zijn op lange termijn de investering meer dan waard. Het zorgt niet alleen voor warme voeten, maar ook voor een warm hart in je huis. Waar wacht je nog op?

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Sliedrecht.

Aanmelden