Wonen in de Staatsliedenbuurt fase 2

Sliedrecht
Actueel aanbod

€ 280.000,- tot € 280.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
117 - 117m2
Kaveloppervlak
133 - 133m2
Aantal slaapkamer(s)
4

Over dit project

De Staatsliedenbuurt
Betaalbaar wonen in het centrum van Sliedrecht? Dan is de Staatsliedenbuurt echt iets voor jou! Of je single, double of met een gezinnetje bent of je starter, doorstromer of scheefhuurder bent, met een VORMHuis heb je altijd het perfecte dak boven je hoofd. En betaalbaar? Met vanaf-prijzen van € 262.500,- is dat zeker zo.

Er is nog één type Diplomaat beschikbaar vanaf € 280.000,-!
Kijk hier welke woningen wij in de Staatsliedenbuurt gaan bouwen.

Alles op loopafstand
De supermarkt, winkels, horecagelegenheden, sportfaciliteiten, etc.. Landelijk wonen en wonen in het dorpshart komen fantastisch samen in de Staatsliedenbuurt.

Planning - Nu in verkoop!
Is één van deze VORMHuizen iets voor jou? Wij zijn in verkoop, dus kijk snel of er nog een woning beschikbaar is! Wij verwachten dat de bouw van de woningen in de Staatsliedenbuurt ongeveer een jaar gaat duren. Ons doel is dat je er na de zomer van 2020 kunt wonen.

Gasloos en EPC 0
Duurzaam wonen is belangrijk. In de Staatsliedenbuurt zie je dat terug. VORM bouwt jouw huis gasloos en energieneutraal. Dit is veel duurzamer dan de huidige wettelijke vereisten. Toekomstige investeringen in verband met duurzaamheidseisen zijn dus niet nodig.

De duurzaamheidshypotheek
Omdat De Staatsliedenbuurt zeer duurzaam gebouwd zal worden, heb je de mogelijkheid om via VORM Sales & Finance een Duurzaamheidshypotheek af te sluiten. Via deze link vertellen wij je graag over de fantastische mogelijkheden die VORM Sales & Finance met de Duurzaamheidshypotheek voor je kan betekenen.

Ik heb interesse en wil graag meer informatie!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wonen in de Staatsliedenbuurt fase 2
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
23 (waarvan 1 beschikbaar)
Prijs
€ 280.000,- tot € 280.000,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Sliedrecht.

Aanmelden